Hoe werkt het?

Delivery service

De regering heeft besloten dat wij onze deuren moeten sluiten in verband met de huidige situatie (COVID-19). Ondanks deze situatie willen wij jullie wel blijven voorzien van heerlijk en voedzaam eten en drinken! Daarom gaan we per direct bezorgen in de regio Haarlem. Woon je net buiten de regio? Neem even contact met ons op en wij kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Hoe en wat!?

  • Minimale ordergrootte van 15 euro (+ 3,50 euro bezorgkosten)
  • Bezorging in Haarlem
  • Bezorging tussen 11 uur en 15 uur
  • Betalen kan via de website na het plaatsen van de bestelling
  • Het is ook mogelijk om telefonisch te bestellen en via (contactloos) pin te betalen aan de deur. Wij zijn bereikbaar op 023-5835993 tussen 10.30u en 14.30u.
  • Mis je iets op de website wat je normaal graag bij ons eet of drinkt? Neem even contact met ons op en wij kijken of we dit voor je kunnen regelen!

 

Bestelling van hele taarten

Het grootste deel van onze taarten (muv onze appel- en worteltaart) zijn gemaakt zonder dierlijke producten, geraffineerde suikers & gluten. Iedereen kan dus van onze taarten genieten!

Wil je een taart bestellen? Verplaats deze dan naar de winkelwagen. Vul je gegevens in en wanneer je de taart wil komen ophalen of laten bezorgen. Hele taarten moeten wel minimaal 2 dagen van te voren besteld worden zodat we deze vers kunnen leveren.

LET OP: Vergeet bij de opmerkingen niet in te vullen wanneer je de taart zou willen komen ophalen of laten bezorgen.